Pro

nexus-FladGeP

Field Inspector

HxGN NetWorks Mobile Workforce | Inspector er et spin-off af vores Giv et Praj-løsning og kaldes derfor også for Giv et Praj Pro. Den gør det muligt for jer at opsamle data internt i jeres organisation. Når I har tegnet et pro-abonnement, får I med jeres eget login adgang til Giv et Praj Pro med jeres specifikke konfigurationer fra den almindelige Giv et Praj-app.

Det har aldrig været lettere at starte dataopsamlingen end med Giv et Praj Pro.

 
 

Farvel til Post-Its og papirsedler

Giv et Praj Pro gør det let at indsamle og organisere de informationer, der tidligere har huseret som krøllede sedler, vildfarne e-mails og utallige gule Post-Its.

I stedet får I overblik, strukturerede informationer og mulighed for at få data direkte ind i jeres eget system.

PrajDirection

Naviger til praj

Lad Giv et Praj Pro guide dig fra opgave til opgave med en afstandssorteret liste.

Administratormodulet til smartphones giver dig en liste over alle dine praj sorteret efter afstand fra din aktuelle position. Vælg et praj, og lad din fortrukne kort-app guide dig fra praj til praj – hurtigt og let.

 
 

Få styr på opgaverne

Med Giv et Praj Pro kan I nemt organisere og uddelegere opgaver manuelt eller automatisk. Altid med geografisk placering på kort og opgavehistorik.

Tildelte praj kan vises, filtreres og editeres direkte i den mobile administratorportal i marken eller via en browser på kontoret.

DragNdrop

Drag’n’Drop

Med Giv et Praj Pros intuitive drag’n’drop-konfiguration kan I være i gang med nye registreringer i løbet af få minutter. I får fuld kontrol med kategorier og registreringsmetoder, og I kan nemt ændre i jeres konfigurationer eller lave nye, når der er behov for det.

 
 

Stregkodescanner

Stregkodescanneren i Giv et Praj gør det let at opsamle de rette ID’er, bestillingsnumre, køretøjer mv.

Stregkoder og QR-koder opsamles via kameraet og gemmes sammen med prajet/registreringen.