Om app’en

GeP_perspective

Hjælp kommunen med at hjælpe dig

Med app’en Giv et Praj kan du hurtigt og nemt give din kommune eller forsyning besked om ting, de bør være opmærksomme på i det offentlige rum. Det kan fx være huller i veje eller cykelstier, affald der skal bortskaffes eller graffiti.

Tag et billede, giv det en kategori/type og tryk send – så får modtageren informationerne som et praj med GPS-koordinater, så de nemt kan reagere på det.

 
 

Har I brug for Giv et Praj Pro?

Hvis din organisation indsamler data i forbindelse med drift og vedligehold, så kan I få stor glæde af Giv et Praj Pro. Det er et oplagt værktøj i kommuner og forsyningsvirksomheder, men Giv et Praj Pro er også et effektivt værktøj for fx ejere eller administratorer af større arealer. Det gælder også udlejere af lejemål, hvor viceværten kan modtage, prioritere og følge op på beboerhenvendelser indsendt via Giv et Praj Pro-app’en.

Men det er kun vores eksempler! Hvis I er nysgerrige på, om Giv et Praj Pro kan være en hjælp for jer, så giv os et kald, læs mere om Giv et Praj Pro eller bliv klogere på anvendelsesmulighederne her.

nexus-FladGeP
DownloadSky

50.000+ downloads

Mere end 50.000 danskere har allerede downloadet Giv et Praj til deres smartphone og kan sende praj til kommunen nårsomhelst og hvorsomhelst!

Hent Giv et Praj ved at klikke på nedenstående Android- og iOS-link, og prøv selv!

 
 

Landsdækkende

Giv et Praj dækker hele Danmark. Det betyder, at du kun behøver have én app for at kunne sende praj fra hele landet. Det betyder også, at du ikke behøver tænke over, hvilken kommune du befinder dig i, når du sender dit praj – det bliver automatisk sendt til den rette kommune eller forsyning. Slut med forskellige apps for hver kommune!

land
 

Kommuner og forsyninger

Flere kommuner og forsyninger har tilmeldt sig Giv et Praj og modtager hver dag praj fra borgere, der gør det nemt for kommunen at identificere og udbedre problemer rundt omkring i lokalområdet. Direkte borgerinddragelse, der giver hurtig respons, til gavn for både borgere og kommuner.

 
send

Hvor ender mit praj?

Dit praj sendes til Hexagons server og bliver herfra sendt videre til rette kommune eller forsyning. De informationer, der videresendes er: foto med GPS-koordinater fra din smartphone, praj-type, evt. kommentar samt din smartphones styresystem og version. Afsenderen af prajet vil altid være anonym og vil derfor ikke modtage en kvittering eller statusmeddelelser for prajet. Det er op til modtageren, hvordan de vil reagere på prajet.

Hvis kommunen ikke abonnerer på at modtage praj, vil du i stedet få mulighed for at sende dit praj som en e-mail til den pågældende kommune.